Ik kwam dit recept tegen op Instagram op het account van Milkedsomecashews (bezoekje waard). In de week dat ik het recept tegen kwam, heb ik denk ik wel 3x een variant erop gegeten. Zo lekker! En makkelijk. Ingrediënten heb ik bijna altijd wel in huis, enige wat je er nog aan toe moet voegen zijn verse groenten, waar je eindeloos in kunt variëren.
Wat heb je nodig?
Voor 2 personen:
- 1 blik kikkererwten (400 gram)
- 1 ui
- 2 el (vegan) mayo
- 1 tl mosterd
- Kneep sriracha (of sambal)
- Scheut appelazijn of sap van halve citroen
- Scheut sojasaus
- 2 el kappertjes
- 2 augurken
- Gemalen peper
Hoe maak je het?
- Spoel de kikkererwten af, doe ze in een kom en prak ze fijn.
- Snipper een ui, en snijd de augurken in kleine blokjes
- Voeg alle ingrediënten in een kom en meng door elkaar. En klaar alweer!
Lekker om door een salade te doen, paprika’s mee te vullen, of gewoon op een rijstwafel.