In mijn voedingsdagboek laat ik ongecensureerd zien wat ik eet. Het lukt me niet om alles vast te leggen, maar laat een redelijk goed beeld zien van wat er allemaal naar binnen gaat. De foto’s zijn onbewerkt en niet gestyled, maar puur bedoeld om in beeld te brengen wat ik gegeten heb. Wellicht om inspiratie uit op te doen!
Salades, havermout en kwark met fruit. Dat is wel een beetje de standaard voor mij op een dag. Aangevuld met snacks en avondeten uiteraard, daar zit wat meer variantie is.
Het begon met een beetje gekke maaltijd die ik normaal nooit zou maken, maar paste in mijn experiment van “alles mag“. Merk dat ik tegen het eind van de week vaak minder zin heb om te koken en de laatste tijd werd er dan steeds vaker bij Thuisbezorgd besteld. Vond ik een beetje zonde, omdat ik dan vaak met een grotere portie eindig dan waar ik zin in heb. Dus ik dacht, laat ik eens eten in huis halen dat ik in de diepvries kan bevaren en erbij kan pakken wanneer ik geen zin heb om te koken: zie resultaat!
Eerder (hier) maakte ik bietenburgers. Omdat die al tijden een groot succes zijn, besloot ik dat het tijd werd voor wat variantie: champignonburgers! Omg.. zo.. lekker! Ik at ze als simpele maaltijd met aardappeltjes uit de oven (ook zo lekker!) en broccoli.
Ik had een hele berg champignonburgers gemaakt (goed plan) dus heb er de dagen erna van kunnen genieten tijdens de lunch.
Zomers havermoutje met aardbeien, mango, amandelpasta en wat lijnzaad. Altijd een feestje.
Ook als onderdeel van het experiment “alles mag” had ik appelgebak in huis gehaald. Had heel braaf een halve afgesneden, maar de nadere helft ging er hierna ook gewoon in hehe.
Bakkie magere kwark met aardbei. Hierna ging er weer een berg kaneel overheen :).
Salade met zoete aardappel, mozzarella, augurken en hennepzaad.
Mijn standaard, en nog steeds welgeliefde ontbijt. Dit keer deed ik er wat granola overheen die ik voor mijn vriend had gekocht. Gekkigheid he..
Bakje magere kwark weer met mango en aardbeien. Zo veel lekker fruit in de zomer!
Zelfde salade als vorige dag, alleen dit keer met wat linzen en zuurkool erbij.
Wauw! Zo inspirerend om over jouw eerlijke en authentieke proces te lezen!
Dankjewel voor het delen!
Lief, dank je Mattanja!